Savetovanje, informisanje i podrška vakcinaciji protiv kovid-19 u opštini Čoka U ponedeljak, 22. avgusta 2022. Dom zdravlja Čoka uz podršku Opštine Čoka organizuju „Bazar zdravlja“ posvećen pre svega vakcinaciji protiv kovid-19. „Bazar“ će se održati ispred Doma zdravlja Čoka, u periodu od 9 do 12 časova. Na štandu doma zdravlja građani će moći da se informišu i odmah vakcinišu protiv kovid-19, ali i da provere svoje zdravlje, krvni pritisak i nivo šećera u krvi, kao i da dobiju stručni savet lekara. „Bazar“ će posetiti i Stana Đember, predsednica opštine, i dr Biljana Muslin Janjić, direktorka Doma zdravlja Čoka.
Budući da je epidemija kovid-19 u toku, a broj zaraženih je u porastu posebno poslednjih nedelja, veoma je važno da se vakcinišemo i zaštitimo od težih oblika ove smrtonosne bolesti. Pozivamo sve zainteresovane da dođu i vakcinišu se!
„Bazar zdravlja“ se organizuje uz podršku Svetske zdravstvene organizacije i USAID-a, koji, u saradnji sa Vladom Republike Srbije, pružaju podršku promociji vakcinacije protiv kovida-19 u Srbiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *